- Mildred - https://milly.nl -

email tips

Soms wil je wat en wil het maar niet lukken.

Nou is mijn uitgangspunt altijd dat het kán, en vervolgens zoek ik naar hoe, maar dat kunnen wilde zoektochten over de elektronische snelweg worden, verzandend in een eindeloos “cyberspace”. Er is zoveel informatie, en zoveel daarvan is of niet helemaal van toepassing, of niet compleet (en soms onjuist).

Anyway, ik wilde een vaste handtekening in e-mail, met een plaatje, en heb werkelijk alle tips die ik vond, gebruikt, en toch wilde het niet lukken in Thunderbird. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat het toevoegen van een plaatje, inclusief een link, niet wil, en al helemaal niet als je dat plaatje lokaal op je computer hebt staan (en zeg nou niet dat dat logisch is, want volgens alle instructies, inclusief die van Mozilla Wiki zelf, zou dat “imbedded” moeten worden). Dus link apart en plaatje van een weblokatie.

Maar gelukkig is er about.com. En als je het niet erg vindt in het Engels te lezen, kan ik je van harte aanraden daar eens rond te neuzen. De e-mail tips vond ik hier [1], maar er is daar nog veel meer te lezen en leren.

Voor wie liever Nederlands leest, heb ik de uitleg voor die plaatjes zelf helemaal (uitgebreid) uitgeschreven en hier onder gezet.


Doe het volgende:

NB. alle cursieve stukken moet je dus van je eigen tekst/adres etc. voorzien!!

Nu zou standaard onder je (business) account een handtekening met plaatje moeten staan.